המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
מוסיפים את הגזר ואת תפוחי האדמה ומאדים כמה דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את המים והתבלינים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים 45 דקות.
טוחנים את המרק בבלנדר או במעבד מזון, ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0