המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את השוקולד, החמאה, השמנת והשוקולית בקערה שמתאימה למיקרוגל ומערבבים לבלילה. מוסיפים את סוכר הווניל, הסוכר החום ואת החלמונים. מערבבים לאט.
מוסיפים את הפודינג, ומערבבים לתערובת אחידה.
מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים עם 1/3 כוס הסוכר, עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים לתערובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות, עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית ומעבירים לתנור.
אופים 180 מעלות במשך כ-50 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0