המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לרכך את המרגרינה במיקסר.
להוסיף את שתי סוגי הסוכר ולהמשיך לערבב במיקסר.
להוסיף וניל וביצה.
לערבב לקמח אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח ולהוסיף לבלילה במיקסר.
להוסיף שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס (ניתן להמיר את השוקולד צ'יפס בשזיפים חתוכים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
לאפות בתנור מחומם מראש לכ-12 דקות ולהוציא מיד, (להקפיד להוציא לפני שזה נשרף).
לאבק את העוגיות עם אבקת סוכר כשהן מתקררות קצת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0