המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 210-220 מעלות.
מסדרים את העוף בתבנית אפייה מלבנית בגודל 20 על 30 ס"מ, ויוצקים את הרוטב מעל העוף.
מערבבים היטב, ומכסים ברדיד אלומיניום.
מכניסים לתנור, ואופים כ-60 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום, הופכים את חלקי העוף ומחזירים לתנור ל-10 דקות עד שהעוף משחים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0