קולים את הפלפלים תחת גריל בחום מקסימלי בתנור. כדאי לרפד את התבנית בנייר כסף כדי לחסוך את הניקוי המעצבן אחר כך. מסובבים מדי עשר דקות, עד שהפלפלים משחירים מכל הצדדים. מעבירים את הפלפלים לשקית ניילון גדולה, סוגרים ברפיון ומניחים לרבע שעה בכיור.
שלב 2
0 דקות
בינתיים מזהיבים את הבצל בשמן הזית. אם עושים זאת במחבת גדולה מאוד, נוכל להשתמש בה בהמשך ככלי לערבוב כל חומרי הפשטידה ולחסוך קערה (כן, כן. אנחנו מתקמצנים על כלים). מוסיפים את השום הקצוץ, ומטגנים עוד כדקה. מסירים מהאש.
שלב 3
0 דקות
קולפים את הפלפלים ונפטרים מהקליפות השחורות ומהזרעים. קורעים בידיים לנתחים גדולים ומוסיפים למחבת.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים למחבת את יתר החומרים, ומערבבים היטב.
שלב 5
0 דקות
משמנים ומקמחים תבנית בינונית מלבנית או עגולה. הגודל לא ממש חשוב כל עוד תיווצר פשטידה בגובה מינימום שלושה ס\"מ.
קולים את הפלפלים תחת גריל בחום מקסימלי בתנור. כדאי לרפד את התבנית בנייר כסף כדי לחסוך את הניקוי המעצבן אחר כך. מסובבים מדי עשר דקות, עד שהפלפלים משחירים מכל הצדדים. מעבירים את הפלפלים לשקית ניילון גדולה, סוגרים ברפיון ומניחים לרבע שעה בכיור.
שלב 2
מתוך
6
בינתיים מזהיבים את הבצל בשמן הזית. אם עושים זאת במחבת גדולה מאוד, נוכל להשתמש בה בהמשך ככלי לערבוב כל חומרי הפשטידה ולחסוך קערה (כן, כן. אנחנו מתקמצנים על כלים). מוסיפים את השום הקצוץ, ומטגנים עוד כדקה. מסירים מהאש.
שלב 3
מתוך
6
קולפים את הפלפלים ונפטרים מהקליפות השחורות ומהזרעים. קורעים בידיים לנתחים גדולים ומוסיפים למחבת.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים למחבת את יתר החומרים, ומערבבים היטב.
שלב 5
מתוך
6
משמנים ומקמחים תבנית בינונית מלבנית או עגולה. הגודל לא ממש חשוב כל עוד תיווצר פשטידה בגובה מינימום שלושה ס\"מ.
הערות 0