בסיר רחב, על להבה בינונית גבוהה, מניחים יחד עם שמן הזית את הגזר, בצל, סלרי וענף רוזמרין. מטגנים תוך ערבוב כ-10 דקות, עד להזהבה.
שלב 2
10 דקות
מוסיפים את הטחון הצמחוני ואת הרסק ומתבלים במלח ופלפל, מערבבים יחד כדקה. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, מבשלים דקה נוספת. מוסיפים את העגבניות ומערבבים, מנמיכים את הלהבה ומכסים. מבשלים כ-10 דקות נוספות.
שלב 3
0 דקות
מורידים את המכסה ומועכים את העגבניות לפיסות גסות. מוסיפים את הפטרוזיליה, טועמים ומתקנים תיבול. מורידים מהאש ומצננים.
שלב 4
0 דקות
מבשלים את התפו"א בהרבה מים עם מעט מלח. מסננים מהמים ומועכים לפירה, מוסיפים את החלב, חמאה, פרמזן, מלח ופלפל.
שלב 5
12 דקות
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. בתבנית אפייה אישית מניחים 3-4 כפות גדושות של תבשיל הבשר ומשטחים בעדינות. מכסים ב-2 כפות גדושות של פירה ומעבירים לתנור החם ל-12 דקות, עד להזהבה. מגישים חם.
שלב 1
מתוך
5
בסיר רחב, על להבה בינונית גבוהה, מניחים יחד עם שמן הזית את הגזר, בצל, סלרי וענף רוזמרין. מטגנים תוך ערבוב כ-10 דקות, עד להזהבה.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את הטחון הצמחוני ואת הרסק ומתבלים במלח ופלפל, מערבבים יחד כדקה. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, מבשלים דקה נוספת. מוסיפים את העגבניות ומערבבים, מנמיכים את הלהבה ומכסים. מבשלים כ-10 דקות נוספות.
שלב 3
מתוך
5
מורידים את המכסה ומועכים את העגבניות לפיסות גסות. מוסיפים את הפטרוזיליה, טועמים ומתקנים תיבול. מורידים מהאש ומצננים.
שלב 4
מתוך
5
מבשלים את התפו"א בהרבה מים עם מעט מלח. מסננים מהמים ומועכים לפירה, מוסיפים את החלב, חמאה, פרמזן, מלח ופלפל.
שלב 5
מתוך
5
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. בתבנית אפייה אישית מניחים 3-4 כפות גדושות של תבשיל הבשר ומשטחים בעדינות. מכסים ב-2 כפות גדושות של פירה ומעבירים לתנור החם ל-12 דקות, עד להזהבה. מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0