המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערת מיקסר את המים והשמן ולשים עם וו לישה במהירות נמוכה.
מוסיפים את החמאה ולאחר מכן את שאר החומרים, פרט לקמח.
לשים עד שהחומרים מתאחדים. מוסיפים בהדרגה את הקמח ולשים במהירות נמוכה עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל - 20 דקות.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ. חותכים לריבועים בגודל 4/4 ס"מ או לעיגולים בעזרת כוס.
יוצרים בעזרת מזלג חורים על כל עוגייה ומסדרים אותן על נייר אפייה מקומח מעט.
מכניסים לתנור ואופים כ - 20 דקות עד להזהבה יפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0