המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
ממיסים חמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה, כ-8 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כ-5 דקות (עד שהן מגירות נוזלים ומתחילות מעט להזהיב).
מסירים מהאש, מעבירים לקערה ומקררים מעט. מוסיפים את כל החומרים הנותרים (משאירים מעט גבינה צהובה לפיזור על פני הפשטידה) ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ) ומפזרים מעל גבינה צהובה.
אופים כ-45 דקות עד שהפשטידה מוכנה-יציבה ופני המאפה זהובים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0