המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנתקים את העלים מהגבעול, שוטפים ומייבשים מעט את העלים, טוחנים במיקסר לקבלת עיסה.
מבשלים את הבשר/העוף/הגרונות יחד עם הבצל היבש עד לריכוך. מוסיפים לסיר את העגבניות המקולפות והקצוצות. מוסיפים כף רסק עגבניות, אבקת מרק, מלח ופלפל שחור וממשיכים להרתיח.
מטגנים במעט שמן את השום הכתוש, מוסיפים את הכוסברה היבשה ובוחשים היטב.
שופכים את תערובת עלי המלוחייה לתוך הסיר עם הבשר ובוחשים היטב. מחכים שירתח שוב.
מוסיפים את תערובת השום והכוסברה, בוחשים היטב ומתקנים טעמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0