המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוציאים את ליבת הקישואים בעזרת תפוחן או סכין קטנה כך שנוצרים קישואים חלולים.
מטגנים ריבועי בצל בשמן, מוסיפים את הבשר הטחון ואת הצנובים ומטגנים עד לגוון חום יפה. מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם (אפשר להוסיף לבשר הטחון, להוסיף חתיכה קטנה של שומן כבש אם רוצים).
ממלאים את הקישואים בתערובת הבשר.
מחממים שמן בסיר (סיר עגול) ומטגנים את הקשואים עד שהם מקבלים גוון חום. מסדרים את הקישואים בצורה יפה ויוצקים מים פושרים, מסדרים מעל את הפירות היבשים, מלח ופלפל לפי הטעם (לא יותר מידי). מביאים לרתיחה.
לבשל עד שכמעט כל המים מתכלים, אפשר לחמם בתנור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0