מוציאים את ליבת הקישואים בעזרת תפוחן או סכין קטנה כך שנוצרים קישואים חלולים.
שלב 2
0 דקות
מטגנים ריבועי בצל בשמן, מוסיפים את הבשר הטחון ואת הצנובים ומטגנים עד לגוון חום יפה. מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם (אפשר להוסיף לבשר הטחון, להוסיף חתיכה קטנה של שומן כבש אם רוצים).
שלב 3
0 דקות
ממלאים את הקישואים בתערובת הבשר.
שלב 4
0 דקות
מחממים שמן בסיר (סיר עגול) ומטגנים את הקשואים עד שהם מקבלים גוון חום. מסדרים את הקישואים בצורה יפה ויוצקים מים פושרים, מסדרים מעל את הפירות היבשים, מלח ופלפל לפי הטעם (לא יותר מידי). מביאים לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
לבשל עד שכמעט כל המים מתכלים, אפשר לחמם בתנור.
שלב 1
מתוך
5
מוציאים את ליבת הקישואים בעזרת תפוחן או סכין קטנה כך שנוצרים קישואים חלולים.
שלב 2
מתוך
5
מטגנים ריבועי בצל בשמן, מוסיפים את הבשר הטחון ואת הצנובים ומטגנים עד לגוון חום יפה. מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם (אפשר להוסיף לבשר הטחון, להוסיף חתיכה קטנה של שומן כבש אם רוצים).
שלב 3
מתוך
5
ממלאים את הקישואים בתערובת הבשר.
שלב 4
מתוך
5
מחממים שמן בסיר (סיר עגול) ומטגנים את הקשואים עד שהם מקבלים גוון חום. מסדרים את הקישואים בצורה יפה ויוצקים מים פושרים, מסדרים מעל את הפירות היבשים, מלח ופלפל לפי הטעם (לא יותר מידי). מביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
5
לבשל עד שכמעט כל המים מתכלים, אפשר לחמם בתנור.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0