המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יש ליצור מכל חומרי הבצק בצק רך (ללוש מספר דקות) ולהניח לכרבע שעה למנוחה.
לחלק את הבצק לכ-15 כדורים ולהניחם במגש משומן בנדיבות למנוחה של כעשר דקות.
המלית: לערבב את כל חומרי המלית.
חזרה לכדורי הבצק: יש לפתוח במעט שמן כל כדור לעלה דק מאוד כמו למופלטה.
למלא במלית ולגלגל, לצפות בביצה טרופה ובהמון שומשום.
אפייה בחום 200 מעלות עד להזהבה יפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0