לערבב את החומרים לסירופ ולחמם על האש. לערבב עד המסת הסוכר.
שלב 8
0 דקות
כ-5 דק´ לפני סיום האפייה להוציא את העוגיות, למרוח אותן בסירופ בעזרת מברשת ולהכניס עד סיום האפייה. (לא חובה אבל אני אוהבת את הסירופ כי הוא נותן טעם נהדר וברק לעוגיות)
שלב 9
0 דקות
לערבב את כל חומרי מלית האגוזים היטב. המלית מתאימה לחצי כמות מהבצק שרשמתי למעלה, במידה ורוצים את כל כמות הבצק, צריך להכפיל את כמות המלית.
שלב 10
0 דקות
לרדד עלה מלבני דק (לא דק מדי), למרוח מהמלית על כל הבצק עד כ-2 ס"מ מהסגירה. לגלגל. למרוח את כל הרולדה בביצה. לחתוך ברוחב 2 ס"מ.
שלב 11
0 דקות
לשים בתבנית עם נייר אפיה בצד החיתוך (שהביצה שמרחנו תהיה מסביב ולא כלפי מעלה)
שלב 12
20 דקות
לאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות ,חמש דק´ לפני סיום למרוח סירופ ולהכניס לתנור להמשך.
שלב 1
מתוך
12
לערבל היטב את כל החומרים יחד עד קבלת בצק רך וגמיש. לשים בשקית ניילון ולהכניס למקרר למשך שעה.
שלב 2
מתוך
12
להוציא את הבצק. לחלק ל-6 חלקים. לרדד כל חלק לעלה עגול, לחלק ל-8 משולשים.
שלב 3
מתוך
12
למרוח ממרח שוקולד בקצה העליון הרחב ולגלגל כלפי השפיץ.
לערבב את החומרים לסירופ ולחמם על האש. לערבב עד המסת הסוכר.
שלב 8
מתוך
12
כ-5 דק´ לפני סיום האפייה להוציא את העוגיות, למרוח אותן בסירופ בעזרת מברשת ולהכניס עד סיום האפייה. (לא חובה אבל אני אוהבת את הסירופ כי הוא נותן טעם נהדר וברק לעוגיות)
שלב 9
מתוך
12
לערבב את כל חומרי מלית האגוזים היטב. המלית מתאימה לחצי כמות מהבצק שרשמתי למעלה, במידה ורוצים את כל כמות הבצק, צריך להכפיל את כמות המלית.
שלב 10
מתוך
12
לרדד עלה מלבני דק (לא דק מדי), למרוח מהמלית על כל הבצק עד כ-2 ס"מ מהסגירה. לגלגל. למרוח את כל הרולדה בביצה. לחתוך ברוחב 2 ס"מ.
שלב 11
מתוך
12
לשים בתבנית עם נייר אפיה בצד החיתוך (שהביצה שמרחנו תהיה מסביב ולא כלפי מעלה)
שלב 12
מתוך
12
לאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות ,חמש דק´ לפני סיום למרוח סירופ ולהכניס לתנור להמשך.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0