המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מקציפים את הביצים והסוכר למשך 8 דקות, עד שמתקבל קצף בהיר מאוד ותפוח.
מקפלים לקצף את הקמח והשמן בתנועות עטיפה.
מרפדים את התבנית בנייר אפייה, ומשמנים אותו קלות.
משטחים את תערובת העוגה בתבנית, ומחליקים את פניה עם כף.
אופים בתנור 12 דקות עד שהעוגה זהובה וסכין המוחדר פנימה יוצא יבש.
מוציאים את העוגה מהתנור, ומצננים אותה על השיש 5 דקות.
מניחים על העוגה מגבת נקייה ומגלגלים אותה לרולדה (עם נייר האפייה).
מקציפים את 2 מיכלי הקצפת עד שהיא יציבה.
מניחים את העוגה המגולגלת על מגש, או על תבנית, מותחים אותה בעדינות ומסירים ממנה תוך כדי כך את נייר האפייה.
מורחים 3/4 מהקצפת ומגלגלים בחזרה, מצפים בקצפת הנותרת. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0