לטגן בצל + פטריות לתבל בפלפל ומעט מלח, להוציא ולצנן על מסננת.
שלב 3
0 דקות
לערבב את הפטריות עם הגבינות, להוסיף כף אבקת מרק ולמלא את הפסטה. לסדר בכלי חסין אש
שלב 4
0 דקות
לטגן בצל עד שקיפות להוסיף כשלוש שיני שום קצוצות לטגן עוד דקה. להוסיף את רסק העגבניות וקצת קטשופ להסמכה ומתיקות. לתבל במלח, בזיליקום טרי (3-4 עלים קרועים ביד) פלפל שחור.
שלב 5
0 דקות
לכבות את האש, להוסיף קופסת שמנת מתוקה (אפשר גם בלי) לשפוך את הרוטב על הפסטה.
שלב 6
0 דקות
לאפות בחום 150 מעלות כ20- דקות אפשר ממש לפני הארוחה.
שלב 1
מתוך
6
לבשל הפסטה אל דנטה.
שלב 2
מתוך
6
לטגן בצל + פטריות לתבל בפלפל ומעט מלח, להוציא ולצנן על מסננת.
שלב 3
מתוך
6
לערבב את הפטריות עם הגבינות, להוסיף כף אבקת מרק ולמלא את הפסטה. לסדר בכלי חסין אש
שלב 4
מתוך
6
לטגן בצל עד שקיפות להוסיף כשלוש שיני שום קצוצות לטגן עוד דקה. להוסיף את רסק העגבניות וקצת קטשופ להסמכה ומתיקות. לתבל במלח, בזיליקום טרי (3-4 עלים קרועים ביד) פלפל שחור.
שלב 5
מתוך
6
לכבות את האש, להוסיף קופסת שמנת מתוקה (אפשר גם בלי) לשפוך את הרוטב על הפסטה.
שלב 6
מתוך
6
לאפות בחום 150 מעלות כ20- דקות אפשר ממש לפני הארוחה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0