המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את חומרי הבצק (חוץ מהשמן לטיגון, כמובן). לשים היטב לקבלת בצק אחיד ואז יוצקים ממנו בייגלך (עושים נחש ומחברים לעיגול. ילדים נהנים מזה מאוד).
מטגנים את הבייגלך בכמה נאגלות בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב כהה. מוציאים בכף מחוררת.
מרתיחים את כל חומרי הרוטב יחד ומבשלים חצי שעה על אש קטנה. מערבבים מדי פעם.
טובלים את עוגיות היו-יו ברוטב ואז בקוקוס.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0