המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים במיקסר: מיכל שמנת מתוקה להקצפה, שקית אינסטנט פודינג ריבת חלב, 500 גרם גבינה רכה לבנה 5%, 50 גרם שוקולד מריר מגורר, 1/2 כוס אבקת סוכר ו-3 כפות ליקר מכל סוג וטעים שיש לכם (אם לילדים כמובן לוותר), ומערבלים הכל עד לקבלת קרם אחיד.
מוסיפים: 2 כפות סירופ שוקולד (מהבקבוק) מערבבים קלות לדוגמת שיש. מקררים בפריזר מספר שעות עד שכמעט מתקשה.
ממלאים מהגלידה בנדיבות בין 2 ביסקוויטים פתי-בר. טובלים את 2 הצדדים של הביסקוויט בסירופ שוקולד, שמים בצלוחית ומפזרים סוכריות או כל דבר אחר שאתם אוהבים, מסדרים על מגש ומקפיאים.
אחרי הקפאה אפשר לעטוף כל יחידה ולהמשיך לשמור בפריזר עד להגשה.
אפשרות נוספת היא להכין גלידוניות בתבניות מאפינס מסיליקון ולפני ההגשה לחכות מספר דקות, לשלוף מהתבנית, לנעוץ מזלג או קיסם, לקשט ולזלול. בתיאבון! ניתן להמיר את האינסטנט פודינג ריבת חלב באינסטנט פודינג וניל+3 כפות ריבת חלב, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0