לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערת המיקסר את הקמח והסוכר.
מוסיפים סוכר וניל, אינסטנט פודינג ואבקת אפייה ומערבבים שוב היטב.
מוסיפים ביצים, שמן, ערק, מים ומלח ולשים על מהירות גבוהה כ-10 דקות.
מכסים את הקערה בניילון נצמד, נותנים לבצק לנוח כשעה, עד שהוא מכפיל את נפחו.
בידיים מקומחות במעט קמח לשים את הבצק היטב. מכסים בניילון ומתפיחים שוב כ-40 דקות.
קורצים עיגולים עם הידיים, מכדררים לכדור מושלם ומניחים כל סופגנייה על ריבוע של נייר אפייה.
מכסים ומתפיחים עוד 45 דקות.
מחממים שמן לחום בינוני, מכניסים את הסופגניות עם הנייר לשמן. כשצד אחד מזהיב הופכים, מוציאים את נייר האפייה ומזהיבים את הצד השני.
מצננים מעט במסננת.
בעזרת צנתר מזריקים ריבה לתוך הסופגניות.
מפדרים אבקת סוכר בעזרת מסננת דקה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 5