המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את שוקי העוף במעט שמן בסיר שטוח, (רק כדי לסגור את העוף).
להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, השום הכתוש והתבלינים.
להוסיף מים כמעט עד גובה העוף, ולהביא לרתיחה.
לנענע את הסיר ולבשל עוד 5 דקות.
לכסות את הסיר ולהעביר לאש בינונית, תוך כדי נענוע הסיר. לבשל 60 דקות, לטעום ולתקן תיבול. אם נשארים מים בתבשיל, אל דאגה לאחר שהתבשיל מתקרר הנוזלים הופכים למוצקים.
ניתן להגיש עם אורז/ פתיתים/ קוסקוס/ פירה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0