מפרידים את החלמונים מהחלבונים מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר.
שלב 2
0 דקות
את יתר החומרים מערבלים ולאחר מכן מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול כדי לא לשבור את הקצף של החלבונים.
שלב 3
30 דקות
מכניסים לתנור לחום בינוני בתבנית 26 עד שנועצים קיסם והוא יבש והעוגה מוכנה.
ניתן להחליף את הרום בליקר באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
מפרידים את החלמונים מהחלבונים מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר.
שלב 2
מתוך
3
את יתר החומרים מערבלים ולאחר מכן מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול כדי לא לשבור את הקצף של החלבונים.
שלב 3
מתוך
3
מכניסים לתנור לחום בינוני בתבנית 26 עד שנועצים קיסם והוא יבש והעוגה מוכנה.
ניתן להחליף את הרום בליקר באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0