המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר מאדים את הבצל הירוק. מוסיפים את אגוזי המלך, כוסברה, עגבניות, ומים. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האורז וממשיכים לבשל כ- 15 דקות.
מטגנים במעט שמן זית את שיני השום עד לריכוך. מוסיפים כוסברה, אגוזי מלך שלמים ונקניקיות וממשיכים לטגן עד שהנקניקיות מוכנות.
מוזגים לצלחות אישיות את המרק ומקשטים בנקניקיות מוקפצות. להגשה "כפרית" יותר : מוסיפים לתוך סיר המרק את הנקניקיות, מערבבים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0