המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בצלחת שמים כמה כפות של אבקת מרק בצל.
מגלגלים את העוף באבקת מרק - עד שהוא מצופה מכל צדדיו ומניחים בתבנית.
מוסיפים את השזיפים המסוננים, מועכים אותם מעט על העוף בעזרת כף.
יוצקים מעט מנוזלי השימור באופן שווה על כל העופות בתבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-30 דקות .
הופכים את העוף ואופים כ-30 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0