המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את המים ואת התירס עם נוזלי השימורים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את אבקת המרק ובוחשים.
מוסיפים לסיר את הביצה ומערבבים במהירות, עד שנוצרים חוטים לבנים וצהובים.
מורידים מהאש ומוסיפים את הבצל (ניתן להשתמש גם בפטרוזיליה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0