המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את הגבינה חצי כוס סוכר 4 חלמונים ואשל לתערובת אחידה. מוסיפים 4 כפות קורנפלור וחצי אינסטנט פודינג ומערבבים.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד קצף יציב.
מוסיפים את הקצף לתערובת הגבינה בתנועות קיפול עדינות.
אופים בתנור שחומם לחום בינוני עד שהעוגה יציבה ומוכנה. משאירים בתנור לפחות חצי שעה.
בינתיים מכינים ציפוי: מקציפים שמנת מתוקה עם חצי אינסטנט ומורחים על העוגה לאחר שצוננה לטמפ' החדר.
מכינים ציפוי נוסף: מקציפים שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ומורחים על הקרם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0