המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרפדים קערת סלט בעלי החסה הקרועים, ומפזרים מעליהם את העלים.
מטפטפים על פרוסות האגסים מיץ לימון כדי שלא ישחירו. מוסיפים את הגבינה ואת אגוזי המלך.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, עד לקבלת רוטב חלק ואחיד.
יוצקים מעט מהרוטב על הסלט, ומערבבים את הסלט על השולחן, ממש לפני ההגשה.
את יתרת הרוטב מגישים בקערית נפרדת, וכל סועד יכול להוסיף לפי טעמו. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0