המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים כף שמן בסיר, מוסיפים חבילה שלמה של רסק עגבניות ומערבבים,
ממלאים פעמיים את חבילת הרסק במים ומוסיפים לסיר תוך כדי ערבוב.
מוסיפים כף אבקת שום, כף סוכר, כף מלח, כפית פלפל שחור (מי שאוהב חריף יכול לשים כף).
מערבבים את המצרכים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר לכ-20 דק'.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0