המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים חצילים לאורך (כל חציל ל-10 פרוסות).
מניחים בתבנית ומרססים בשמן, שום ומלח.
מניחים בתנור שחומם ל-180 מעלות כעשרים דקות.
מערבבים את חומרי המילוי.
מניחים במרכז כל חציל.
מגלגלים.
מניחים בתבנית.
שמים את הרוטב.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-50 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0