המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר, עד הפיכתם למשחה.
מוסיפים ביצה-ביצה, עד שהן נבלעות בבלילה.
מוסיפים בהדרגה את השמן והשמנת.
מוסיפים אגוז מוסקט לפי הטעם.
עוצרים את המיקסר, ומעבדים במרית את הקמח לתערובת. אחרי שהתערובת אחידה, מוסיפים את הפטל, ומערבבים.
משמנים תבניות עגולה בגודל בינוני, ויוצקים את התערובת. משטחים ומכניסים לתנור לחצי שעה, עד שהעוגה נאפית והיא רכה ונימוחה.
ניתן להגיש עם רוטב וניל שמכינים מחצי חבילת שמנת מתוקה, 2 כפות חלב, 3 כפות אינסטנט פודינג וניל. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0