המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצלים לקוביות קטנטנות.
זורים על הקוביות מלח גס ומשהים כשעה.
מעבירים את הבצל למסננת ושוטפים היטב תחת מי ברז ומסננים היטב.
מערבבים את המיונז, המלח, הפלפל, הסוכר ומיץ הלימון לבלילה דלילה.
מוסיפים את הבצל לבלילה, מערבבים ומשרים במקרר כשעתיים לפחות למיצוי הטעם.שוטפים מייבשים וקורעים את עלי החסה ומכניסים לקערת זכוכית.
לקראת ההגשה יוצקים את הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0