המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את השעועית הקפואה במסננת, שוטפים תחת מי ברז ומסננים היטב.
מחממים סיר על להבה בינונית, מוסיפים שמן, בצל ושום ומאדים תוך כדי בחישה כ-5 דק', עד התרככות (נזהרים לא לשרוף את השום).
מוסיפים עגבניות וסוכר ומאדים תוך כדי בחישה כ-3 דק' נוספות. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כרבע שעה עד התרככות השעועית.
מוציאים כמחצית מהמרק, טוחנים בבלנדר או בעזרת מוט ריסוק חשמלי ומחזירים לסיר.
מוסיפים את התרד, המלח והפלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה נוספת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0