המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים וחוצים את הצנוניות.
מערבבים את כל שאר החומרים.
שמים את הצנוניות בצנצנת, מוסיפים את הרוטב, ומערבבים היטב.
תוך חצי שעה כבר אפשר לאכול את הצנוניות, אבל כל יום שחולף הטעם משתפר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0