המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את המלית: לחתוך עגבניות ובצלים יחד עם חלקי הפנים, לטגן במחבת עם מעט שמן ולתבל במלח, פלפל ובהרט.
להוסיף כוס מים וחצי כוס אורז ולבשל בערך כ-7 דקות.
לצנן מעט את המלית, למלא את העוף ולסגור עם קיסמים.
לטגן את העוף לסגירה.
בסיר גדול לטגן קוביות בצל עד הזהבה, להוסיף עגבניה ולטגן עד אידוי הנוזלים.
ליצוק 3 כוסות מים, כוס אורז ו-3 כפות רסק עגבניות. לערבב ולהביא לרתיחה.
לבשל על להבה נמוכה כ-20 דקות.
להכניס לתנור מחומם לחום נמוך למשך כל הלילה. במידה והאורז מתייבש אפשר להוסיף חצי כוס מים חמים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0