המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערה.
משרים את הפרגיות בתוך הרוטב למשך עשרים דקות.
מחממים שמן זית בסיר גדול ורחב (עדיף קרמי), מוסיפים את הבצל החתוך ומטגנים עד שקיפות.
מוסיפים את השום המעוך, תפוחי האדמה והבטטה ומשחימים מעט (כשלוש דקות נוספות).
מניחים את הפרגיות מעל תפוחי האדמה והבטטה ושופכים את הרוטב בצורה אחידה.
סוגרים את המכסה, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים למשך 40 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים.
מסירים את המכסה ומבשלים למשך כעשר דקות נוספות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך מעט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0