המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי הקניידלך, עד למצב של תערובת אחידה ושומרים במקרר.
מבשלים את הירקות החתוכים והנקיים במים עד לריכוך הירקות, מוסיפים אבקת מרק.
בעזרת כף רטובה מחליקים לתוך המרק הרותח את תערובת הקניידלך, מבשלים על אש נמוכה 15 דקות.
הופכים ומבשלים עוד כ-15 דקות.
למרק לא צמחוני מוסיפים חתיכות עוף לבישול המרק. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0