המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים היטב את העוף, ומניחים בתבנית.
מפזרים את הגזר הגמדי. פותחים את השימורים, מוציאים את השזיפים ומפזרים בין העופות.
מוסיפים למיץ מהשימורים את שבבי הבצל והתבלינים, ושופכים על העוף.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
אופים כשעה בחום של 180 מעלות.
מורידים את הנייר, הופכים את העופות ואופים עוד חצי שעה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0