המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בשמן את כל הירקות והשום הכתוש עד להזהבתם.
מוסיפים אתץ הפתיתים ומטגנים מעט.
מוסיפים את ציר העוף (ניתן להשתמש גם בכוס מים חמים עם כף אבקת מרק תיבול אסם מומסת. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). ומביאים לרתיחה.
מתבלים במלח פלפל ומוסיפים את היין.
מכסים ומבשלים עד שמתאדים הנוזלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0