המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
קוצצים את השמיר ומוסיפים לקערת הכרוב.
מוסיפים את החמוציות.
קולים את השקדים הפרוסים במחבת עד להשחמה קלה ומוסיפים לסלט. מערבבים לסלט אחיד.
כרבע שעה לפני מועד ההגשה מוסיפים 1/2 בקבוק רוטב לסלט.
מערבבים היטב את כל הרכיבים עד שהם עטופים ברוטב באופן אחיד ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0