המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים לקערת מערבל את קמח השמרים והמים החמים עד שנוצר בצק שממש ניתק מהדפנות.
מכסים את הקערה במגבת מטבח, ומניחים במקום מוצל למשך שעה וחצי.
מחזירים את הקערה למתקן הערבול. מערבבים באיטיות ומוסיפים ביצים, שמן, חלב, מלח ופרמזן. מערבבים היטב עד שמתקבלת מסה הומוגנית.
משמנים בחמאה את התבנית ובוזקים קמח. מנערים היטב. יוצקים לתבנית את הבצק (הרך).
מכסים את התבנית במגבת וממתינים כשעה.
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לאפייה של 45 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0