המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה וחלקה, מכסים וממתינים שעתיים לתפיחה.
בינתיים מערבבים את חומרי המלית ומניחים בצד.
מוציאים את הבצק, מקמחים ומחלקים אותו לשניים. משטחים כל חלק וממלאים חצי מכמות המילוי ומגלגלים לרולדה.
מחממים תנור ל180 מעלות, מסדרים את הרולדות על נייר אפייה, מברישים בביצה טרופה, ומכניסים לתנור ל-25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0