תוך כדי ההכנה, יש לחתוך את הקישואים והגזרים לקוביות קטנות ואת הבצל לרצועות בגודל בינוני.
שלב 3
8 דקות
לטגן את הירקות בשמן קנולה בערך 8 דקות, עד לקבלת גוון מעט זהוב לבצל, להוסיף כף סויה (יש לזכור כי רוטב סויה מלוח ולכן יש להפחית בכמות המלח), קורט אגוז מוסקט ותבלינים על פי הטעם.
שלב 4
0 דקות
לאחר מכן יש לערבב את הפתיתים והירקות.
שלב 5
0 דקות
מומלץ לטעום ולוודא שהירקות מוכנים ואינם קשים, כדי למנוע בישול ארוך מדי של הפתיתים, שעלול לגרום להם להיות רכים מדי.
שלב 1
מתוך
5
להכין את הפתיתים על פי ההוראות הרשומות בגב השקית.
שלב 2
מתוך
5
תוך כדי ההכנה, יש לחתוך את הקישואים והגזרים לקוביות קטנות ואת הבצל לרצועות בגודל בינוני.
שלב 3
מתוך
5
לטגן את הירקות בשמן קנולה בערך 8 דקות, עד לקבלת גוון מעט זהוב לבצל, להוסיף כף סויה (יש לזכור כי רוטב סויה מלוח ולכן יש להפחית בכמות המלח), קורט אגוז מוסקט ותבלינים על פי הטעם.
שלב 4
מתוך
5
לאחר מכן יש לערבב את הפתיתים והירקות.
שלב 5
מתוך
5
מומלץ לטעום ולוודא שהירקות מוכנים ואינם קשים, כדי למנוע בישול ארוך מדי של הפתיתים, שעלול לגרום להם להיות רכים מדי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0