המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכין את הפתיתים על פי ההוראות הרשומות בגב השקית.
תוך כדי ההכנה, יש לחתוך את הקישואים והגזרים לקוביות קטנות ואת הבצל לרצועות בגודל בינוני.
לטגן את הירקות בשמן קנולה בערך 8 דקות, עד לקבלת גוון מעט זהוב לבצל, להוסיף כף סויה (יש לזכור כי רוטב סויה מלוח ולכן יש להפחית בכמות המלח), קורט אגוז מוסקט ותבלינים על פי הטעם.
לאחר מכן יש לערבב את הפתיתים והירקות.
מומלץ לטעום ולוודא שהירקות מוכנים ואינם קשים, כדי למנוע בישול ארוך מדי של הפתיתים, שעלול לגרום להם להיות רכים מדי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0