המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים במחבת את החמאה עד השחמה קלה.
מוסיפים את הקישואים והמים.
מבשלים עד שהקישוא מתרכך, וטוחנים בבלנדר למרקם של פירה.
מערבבים עם פתיתים פלוס בורגול.
מניחים מחבת נקייה משומן על להבה גבוהה למשך 10 דקות.
שופכים שמן למחבת.
צורבים את הדג מכל צד. מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים את המנה כמו בתמונה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0