המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הפתיתים עם התבלינים ומעט שמן. מוסיפים ארבע כוסות מים רותחים, מערבבים ומבשלים כ-10 דקות ללא מכסה.
בתום הבישול, לאחר שהפתיתים ספגו את כל הנוזלים, סוגרים את הלהבה ומכסים את הסיר לעשר דקות מנוחה. לאחר מכן מערבבים קלות לאוורור הפתיתים.
עוברים להכנת הסלט - קוצצים את כל הירקות, מוסיפים את התירס והטונה עם לימון ופטרוזיליה, מלח, פלפל ומעט שמן זית.
ניתן לערבב את הסלט עם הפתיתים, או להגיש בנפרד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0