המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת עמוקה מבשלים את הבצלים עם היין, המים והסוכר על אש גבוהה, עד אידוי המים. מנמיכים את האש ומבשלים תוך כדי בחישה עוד כשלוש דקות, עד שהבצל רך.
מנקים את הכבד משומן, גידים וקרומים.
מחממים שמן במחבת, שמים את הכבדים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות, עד שהכבד הופך חום-אפרפר. מוציאים מהמחבת.
מצננים הכל ואז טוחנים במעבד את הכבדים, הבצל והביצים בפולסים קצרים, עד שמגיעים למרקם הרצוי. מעבירים לקערה ומוסיפים מלח.
מעבירים למקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0