מרסקים את הפתי בר במעבד מזון או באופן ידני (מכניסים את הפתי בר לשקית כפולה, סוגרים וחובטים עם מערוך בעדינות).
שלב 2
0 דקות
חותכים את האננס לשניים לכל אורכו. מפרידים את "בשר הפרי" מהקליפה בסכין, על ידי סיבובה סביב הקליפה (כמו הפרדת עוגה מתבנית). פורסים פרוסות ברוחב ארבעה ס"מ לאורך ולרוחב כך שנוצרות קוביות אננס. מעבירים את הקוביות לצלוחית קטנה, ואת האננס המרוקן שמים בצד עד להרכבת הקינוח.
שלב 3
0 דקות
הכנת הרוטב: מניחים מחבת עם דפנות רחבות על אש גבוהה, מוסיפים חמאה ומקפיצים את קוביות האננס עד שישחימו מעט. מוסיפים את חלב הקוקוס, ולאחר רתיחה מוסיפים שלוש כפות נדיבות של חמאת בוטנים.
שלב 4
0 דקות
הרכבת הקינוח: על שתי צלחות הגשה מפזרים שליש מכמות פירורי הפתי בר לשם קיבוע הקינוח, ומניחים את חצי האננס.
שלב 5
0 דקות
שופכים את הרוטב החם לתוך האננס החתוך, מוספים כדור גלידת וניל ואת פירורי הפתי בר.
שלב 1
מתוך
5
מרסקים את הפתי בר במעבד מזון או באופן ידני (מכניסים את הפתי בר לשקית כפולה, סוגרים וחובטים עם מערוך בעדינות).
שלב 2
מתוך
5
חותכים את האננס לשניים לכל אורכו. מפרידים את "בשר הפרי" מהקליפה בסכין, על ידי סיבובה סביב הקליפה (כמו הפרדת עוגה מתבנית). פורסים פרוסות ברוחב ארבעה ס"מ לאורך ולרוחב כך שנוצרות קוביות אננס. מעבירים את הקוביות לצלוחית קטנה, ואת האננס המרוקן שמים בצד עד להרכבת הקינוח.
שלב 3
מתוך
5
הכנת הרוטב: מניחים מחבת עם דפנות רחבות על אש גבוהה, מוסיפים חמאה ומקפיצים את קוביות האננס עד שישחימו מעט. מוסיפים את חלב הקוקוס, ולאחר רתיחה מוסיפים שלוש כפות נדיבות של חמאת בוטנים.
שלב 4
מתוך
5
הרכבת הקינוח: על שתי צלחות הגשה מפזרים שליש מכמות פירורי הפתי בר לשם קיבוע הקינוח, ומניחים את חצי האננס.
שלב 5
מתוך
5
שופכים את הרוטב החם לתוך האננס החתוך, מוספים כדור גלידת וניל ואת פירורי הפתי בר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0