המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את החסה לחתיכות קטנות ומניחים צד.
הכנת הרוטב: מחממים בסיר קטן רוטב סויה, שמן וחומץ. לקראת סיום מוסיפים את הסוכר. הסיר צריך להיות על האש כחמש דקות. לא יותר.
כשהרוטב מתקרר מעט שופכים אותו על החסה החתוכה ומפזרים מעל את השומשום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0