מניחים במעבד מזון קמח, חמאה ומלח ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים והמים ומעבדים לקבלת כדור בצק אחיד. משטחים את הבצק על תחתית התבנית ומעט על הדפנות ומקררים שעה.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), ממיסים במחבת גדולה חמאה ושמן, מוסיפים את הבצלים היבשים, בצלים סגולים וכרישה ומטגנים 10 דקות, בוחשים מדי פעם.
יוצקים את תכולת המחבת לתבנית ואופים כ-45 דק', עד להזהבה.
שלב 1
מתוך
6
מניחים במעבד מזון קמח, חמאה ומלח ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים והמים ומעבדים לקבלת כדור בצק אחיד. משטחים את הבצק על תחתית התבנית ומעט על הדפנות ומקררים שעה.
שלב 2
מתוך
6
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), ממיסים במחבת גדולה חמאה ושמן, מוסיפים את הבצלים היבשים, בצלים סגולים וכרישה ומטגנים 10 דקות, בוחשים מדי פעם.
הערות 0