המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים במעבד מזון קמח, חמאה ומלח ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים והמים ומעבדים לקבלת כדור בצק אחיד. משטחים את הבצק על תחתית התבנית ומעט על הדפנות ומקררים שעה.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), ממיסים במחבת גדולה חמאה ושמן, מוסיפים את הבצלים היבשים, בצלים סגולים וכרישה ומטגנים 10 דקות, בוחשים מדי פעם.
מוסיפים את הבצל הירוק והעירית ומטגנים עוד 5 דקות.
מוסיפים מרק בצל, קמח וחרדל ומטגנים 3 דקות.
מסירים מהאש, מוסיפים למחבת שמנת, ביצים וגבינה ומתבלים במלח ובפלפל. טועמים ומשפרים תיבול.
יוצקים את תכולת המחבת לתבנית ואופים כ-45 דק', עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0