המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר גדול את השמן והבצל, ומטגנים לזהוב קל.
מוסיפים את כל התבלינים ומעט מים חמים, ומערבבים היטב.
מוסיפים את החומוס (ניתן להשתמש גם בקופסת שימורי חומוס, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומסדרים מעל את כל הירקות, מוסיפים מים עד כיסוי הירקות ומבשלים כ-60 דקות. בחצי שעה אחרונה מוסיפים את הפול.
לוקחים תבנית גדולה, מעבירים אליה את הירקות מסודרים יפה, שופכים מעט מהרוטב על הירקות (לא הרבה כדי שלא יהיה מימי), זורים מעל את הסוכר והקינמון, ומכניסים לתנור להשחמה קלה כ-20 דקות.
לאחר שמוציאים מהתנור, מפזרים את הצימוקים, השזיפים והאגוזים ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0