מוסיפים את כל התבלינים ומעט מים חמים, ומערבבים היטב.
שלב 3
60 דקות
מוסיפים את החומוס (ניתן להשתמש גם בקופסת שימורי חומוס, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומסדרים מעל את כל הירקות, מוסיפים מים עד כיסוי הירקות ומבשלים כ-60 דקות. בחצי שעה אחרונה מוסיפים את הפול.
שלב 4
0 דקות
לוקחים תבנית גדולה, מעבירים אליה את הירקות מסודרים יפה, שופכים מעט מהרוטב על הירקות (לא הרבה כדי שלא יהיה מימי), זורים מעל את הסוכר והקינמון, ומכניסים לתנור להשחמה קלה כ-20 דקות.
שלב 5
0 דקות
לאחר שמוציאים מהתנור, מפזרים את הצימוקים, השזיפים והאגוזים ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
שמים בסיר גדול את השמן והבצל, ומטגנים לזהוב קל.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את כל התבלינים ומעט מים חמים, ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את החומוס (ניתן להשתמש גם בקופסת שימורי חומוס, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומסדרים מעל את כל הירקות, מוסיפים מים עד כיסוי הירקות ומבשלים כ-60 דקות. בחצי שעה אחרונה מוסיפים את הפול.
שלב 4
מתוך
5
לוקחים תבנית גדולה, מעבירים אליה את הירקות מסודרים יפה, שופכים מעט מהרוטב על הירקות (לא הרבה כדי שלא יהיה מימי), זורים מעל את הסוכר והקינמון, ומכניסים לתנור להשחמה קלה כ-20 דקות.
שלב 5
מתוך
5
לאחר שמוציאים מהתנור, מפזרים את הצימוקים, השזיפים והאגוזים ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0