המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן על גבי האריזה.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את פרוסות הזוקיני עד שהן מזהיבות. מוסיפים את השום והאורגנו ומטגנים כדקה נוספת. יוצקים את היין הלבן ולאחר שהוא מתאדה מוסיפים את השמנת המתוקה.
מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים את הפסטה החמה ומעבירים לצלחות הגשה.
מפזרים מלמעלה את הצנוברים הקלויים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0