מחממים את השמן במחבת ומטגנים את פרוסות הזוקיני עד שהן מזהיבות. מוסיפים את השום והאורגנו ומטגנים כדקה נוספת. יוצקים את היין הלבן ולאחר שהוא מתאדה מוסיפים את השמנת המתוקה.
שלב 3
0 דקות
מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים את הפסטה החמה ומעבירים לצלחות הגשה.
שלב 4
0 דקות
מפזרים מלמעלה את הצנוברים הקלויים ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן על גבי האריזה.
שלב 2
מתוך
4
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את פרוסות הזוקיני עד שהן מזהיבות. מוסיפים את השום והאורגנו ומטגנים כדקה נוספת. יוצקים את היין הלבן ולאחר שהוא מתאדה מוסיפים את השמנת המתוקה.
שלב 3
מתוך
4
מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים את הפסטה החמה ומעבירים לצלחות הגשה.
שלב 4
מתוך
4
מפזרים מלמעלה את הצנוברים הקלויים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0