המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בווק ומקשקשים את הביצים. מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות, כ-7-8 דקות.
מוסיפים את הטופו, הסויה והסוכר וממשיכים לערבב כ-3-4 דקות עד לקבלת טעם שווה לכל האטריות.
מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים/ מקפיצים לדקה וחצי נוספת.
מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0