המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת גדולה מערבבים את הרוטב ביחד עם החלב והשמנת עד לרתיחה ומנמיכים את האש.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מסננים ומוסיפים לרוטב. מבשלים ביחד עוד כדקה.
מחלקים לצלחות הגשה ומפזרים מעל שתי כפות גדושות פרמזן. מגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0