המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. משמנים קלות את הידיים ויוצרים מהתערובת קציצות בגודל של שזיף.
יוצקים את הטחינה לסיר רחב, מוסיפים מים בכמות של קופסת הסלט הריקה ומערבבים היטב. מבשלים את הטחינה על להבה בינונית ומוסיפים את הקציצות לסיר.
מזלפים מעט שמן זית על הקציצות, מביאים לרתיחה, מקטינים להבה ומכסים את הסיר. מבשלים כ-10 דקות עד רבע שעה, עד שהקציצות מבושלות.
מפזרים את הקציצות על מגש, יוצקים עליהן את הרוטב שבסיר, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומטפטפים שמן זית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0